Hoe bestel ik de haltetaxi?

Een reis met de haltetaxi bestellen kan via de reisplanner op RRReis.nl, RRReis.nl/haltetaxi en telefoon 085 –0046699 (lokaal tarief).
Ook is het mogelijk haltetaxiRRReis via de 9292 app te reserveren.

Maak je gebruik van de website of app, dan plan je eerst een reis van je vertrekadres naar aankomstadres. Indien het mogelijk is om met haltetaxiRRReis te reizen, verschijnt deze in de gepresenteerde reisadviezen. Ga naar de rit met haltetaxiRReis en kies om deze te bestellen. Het voordeel hiervan is dat een overstap op bus en/of trein hierdoor bij de bestelling wordt vastgelegd. Zo weet de chauffeur van de haltetaxi dat hij rekening moet houden met de aansluiting. Ook bij eventuele vertraging.
Bestel je telefonisch, dan regelt de klantenservice van haltetaxiRRReis dit voor jou.

Bij de bestelling kies je of je vooraf wilt betalen of in de haltetaxi bij de chauffeur. Bij de bestelling dien je in ieder geval jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven. Deze informatie is o.a. nodig om je tijdens de reis op de hoogte te houden wanneer en waar de haltetaxi je komt ophalen, om alternatieven te bespreken bij vertraging of om bijvoorbeeld contact op te nemen als iets in de haltetaxi is blijven liggen.

Reis je vaker met haltetaxiRRReis, dan kun je ook gemakkelijk op https://rrreis.nl/haltetaxi herhaalritten bestellen, bijvoorbeeld een rit wekelijks om dezelfde tijd.

Was dit artikel nuttig?

Stel een vraag via het contactformulier

Contactformulier