Dienstregeling oud en nieuw

Met oud & nieuw geldt er altijd een bijzondere dienstregeling. Hieronder een overzicht van de uitzonderingen zodat je weet wat je die dag kan verwachten. Kijk desnoods ook in onze reisplanner voor nog meer informatie:

  • Op oudjaarsdag stoppen de bussen eerder met rijden.
  • Nieuwjaarsdag geldt als officiĆ«le feestdag. Dat betekent dat er op 1 januari een zondagdienstregeling wordt gereden, tenzij specifiek anders vermeld.
  • Valt oudjaarsdag op een doordeweekse dag dan geldt de doordeweekse dienstregeling. Valt het op een zaterdag of zondag dan geldt de zaterdag- of zondagdienstregeling. Wel is het zo dat de bussen zoals gezegd eerder stoppen met rijden.
  • Normaal gesproken vertrekken de laatste bussen en treinen zo rond 20:00 uur vanaf hun beginpunt. Ze maken dan die rit nog af en stoppen daarna. We publiceren vaak in aanloop naar oud & nieuw een nieuwsbericht met meer gedetailleerde informatie. Hou de nieuwsberichten dus goed in de gaten! Of maak gebruik van onze reisinformatie door op deze link te klikken en het betreffende lijnnummer op te geven.

 

Was dit artikel nuttig?

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Stel een vraag via het contactformulier

Contactformulier

24/7 bereikbaar

Bel 085 - 2085 212

(Gesprekskosten tegen
regulier tarief)